Cu 36-30 s-a impus azi CS Minaur în deplasare la SCM Politehnica Timișoara. Este a opta victorie consecutivă în Liga Zimbrilor pentru băimăreni. Aceștia nu au mai fost învinși din etapa 13, disputată în 24 noiembrie.

În etapa 22 din Liga Zimbrilor, CS Minaur a evoluat la Politehnica Timișoara. Fără patru jucători de bază (Robert Nagy, Tomas Cip, Andrei Buzle și Daniel Bera) au abordat partida de azi băimărenii. Mai mult, după un sfert de joc, CS Minaur îl pierde pe Massuca Teca. Aceste vede ”roșu” pentru fault la Sadoveac. Echilibrat se scurg ”ostilitățile” până în minutul 46. Când gazdele rămân fără Sadoveac, principalul marcator al timișorenilor. Acesta vede ”roșu” și el, după trei eliminări. Pierderea bulversează angrenajul Politehnicii. Iar de la 26-26, în 14 minute se ajunge la 36-30 pentru CS Minaur.

SCM Politehnica Timișoara – CS Minaur Baia Mare 30-36 (17-17)

Aruncări de la 7m: 6-6 (transformate: 5-5, au ratat S. Ignat / Csepreghi). Minute de eliminare: 18-12 (în min. 46, Sadoveac – descalificat la a treia eliminare / în min. 15, Teca a primit roșu și albastru pentru fault)
Timișoara: Tcaciuc (4 intervenții, a apărat și un 7m), Pal (2), Szopka – Sadoveac 12 (5 din 7m), Fenici 4, Năstăsie 4, Cristescu 3, Csog 2, Cîtu 1, Dumitrescu 1, Trif 1, Bote 1, Păiuș, Dedu, Ignat. Antrenori: Attila Horvath și Sorin Sărăndan.
Baia Mare: Terekhov (10 intervenții), Buzogany (1), Pop – Kotrc 8, Vujovic 6, Căbuț 6, Csepreghi 6 (5), Buguleț 4, Huta 3, Pop 1, Vujic 1, da Silva 1, Massuca Teca, Sabou, Bușecan, Ardelean. Antrenor: Alexandru Sabou.

Aceasta este a opta victorie consecutivă pentru CS Minaur în Liga Zimbrilor. Băimărenii nu au mai pierdut niciun meci din etapa 13, când au pierdut cu 24-31 meciul cu Steaua. Joc disputat în 24 noiembrie.

Rezultate la zi și clasamentul Ligii Zimbrilor, aici.

Sursă informații și foto: CS Minaur Baia Mare

CITEȘTE ȘI:
Handbal – EHF European League | Un duel din sferturi și niște conotații sentimentale

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.