Fie Woeller a semnat un contract cu CS Minaur, anunță oficialii clubului. Extrema daneză vine în Baia Mare de la Corona Brașov, echipă la care s-a transferat în iarna anului 2023. ”Sunt nerăbdătoare să mă întâlnesc cu voi toți, cu fetele, cu staff-ul echipei și cu suporterii! Să aveți o vară cu adevărat bună și ne vedem curând!”, transmite jucătoarea.

”Și-a început cariera la Ikast Handbold (fostă FC Midtjylland), evoluând în Liga Campionilor în cinci din cele șapte sezoane petrecute alături de echipa daneză! Timp de patru sezoane a jucat în Germania, la SG BBM Bietigheim, echipă cu care de asemenea a evoluat în Liga Campionilor! În sezonul 2021/2022 Fie s-a transferat în Franța, la Neptunes Nantes, echipă cu care a jucat în grupele European Handball League, una din adversarele echipei franceze fiind chiar echipa noastră”, se arată în comunicatul CS Minaur.

Fie Woeller este campioană europeană cu naţionala Danemarcei la junioare şi tineret. La senioare, are peste 60 de jocuri disputate şi peste 100 de goluri.

Fie Woller este cel de-al șaselea transfer al verii la Minaur Baia Mare. După portarul Yuliya Dumanska, extrema dreapta Jessica Quintino, pivotul Andrijana Tatar, centrul Emilia Galinska și Teodora Damian (inter stânga sau centru).

Sursă: CS Minaur Baia Mare

CITEȘTE ȘI:
Handbal – Liga Florilor | Corona Brașov, primul adversar al CS Minaur Baia Mare în sezonul 2024/2025

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.