CS Minaur Baia Mare o întâlnește mâine, de la ora 18, pe SCM Gloria Buzău. Un meci din etapa a 21-a a Ligii Florilor, care se va disputa în Sala polivalentă ”Lascăr Pană”. CS Minaur e pe locul 7 în clasament, în vreme ce buzoiencele sunt pe 4 și tânjesc la cupele europene.

Liga Florilor a fost întreruptă, întrucât au avut loc acțiuni ale echipelor naționale pentru calificările la Campionatul Mondial, care se va desfășura la finalul anului. CS Minaur a avut șapte jucătoare convocate, trei la naționala României – Ana Maria Tănasie, Andreea Popa și Anca Mițicuș. Apoi Amra Pandzic, Aleksandra Vukajlovic, Dijana Ujkic și Magda Cazanga, la naționalele țărilor lor – Slovenia, Serbia, Muntenegru și Angola.

La meciul de mâine dintre CS Minaur și SCM Gloria Buzău intrarea spectatorilor se face pe bază de abonament sau de bilet (10 lei). Biletele se pot achiziționa de la sediul clubului, miercuri și joi între orele 10.00-14.00, plus în ziua meciului de la casa de bilete a sălii, între orele 17.00-18.30. (T.V.S.)

Sursa foto: CS Minaur

CITEȘTE ȘI: Handbal – Liga Zimbrilor | La Steaua, după victorie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.