Campioana en titre a României, Rapid București, joacă mâine în Baia Mare împotriva CS Minaur. Echipa din capitală a suferit doar două înfrângeri în acest sezon de Liga Florilor. Băimărencele, în schimb, au repurtat doar trei victorii.

Rapid București este adversarul cu care se confruntă CS Minaur în jocul de deschidere a etapei 9 din Liga Florilor. Băimărencele au pierdut la limită, 30-31, meciul disputat în etapa precedentă la Gloria Buzău. Rapid, în schimb, a câștigat cu 35-19 partida disputată pe propriul teren în compania craiovencelor de la Universitatea. 9 puncte a adunat echipa din Baia Mare, care ocupă astfel locul 8 în clasament. Rapid a strâns 16 puncte și ocupă locul 4.

CS Minaur nu a mai câștigat din a cincea etapă, când s-a impus acasă cu 27-25 în detrimentul echipei Dunărea Brăila. De cealaltă parte, soluții pentru a învinge campioana au găsit până acum doar echipele din Buzău (36-29 în etapa 2) și Râmnicu Vâlcea (37-36 în etapa 7). Ambele înfrângeri suferite de Rapid au fost în deplasare.

Meciul dintre CS Minaur și Rapid se joacă mâine, la Sala sporturilor ”Lascăr Pană”, de la ora 17.30. Va fi transmis live de Pro Arena. Intrarea suporterilor se face pe bază de abonament sau bilet. Un bilet costă 10 lei și poate fi achiziționat mâine între orele 10.00și 15.00 de la sediul clubului, respectiv de la 15.30 de la casieria sălii. (G.D.)

Sursă foto: CS Minaur Baia Mare (credit – Ovidiu Dragomir)

CITEȘTE ȘI:
Handbal – Liga Florilor | Atât de aproape…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.