Junioarele de la Handbal Club Bizău au terminat neînvinse Hummel 4 Sport Cup din Preșov (Slovacia). Nu doar că au câștigat primul turneu internațional la care au participat, la nici doi ani distanță de când s-au apucat de handbal, dar maramureșencele au dat și MVP-ul competiției.

Handbal Club Bizău a câștigat locul I la turneul internațional Hummel 4 Sport Cup din Preșov (Slovacia). Junioarele clubului din Ocna Șugatag au terminat neînvinse meciurile din grupa A15 (fete născute după 1 ianuarie 2009): 17-16 cu ŠŠK SLŠ Prešov, 22-22 cu Štart Trebišov B și 20-17 cu Štart Trebišov A. În finală, maramureșencele s-au impus cu 25-19 în fața echipei din Preșov. Astfel, la nici doi ani de când s-au apucat de handbal, junioarele din Ocna Șugatag nu doar că au participat la un turneu internațional, dar l-au și câștigat. Mai mult, Ecaterina Melega a fost desemnată MVP-ul turneului.

La Hummel 4 Sport Cup au participat 24 de echipe din patru țări: Polonia, Ungaria, Slovacia și România. Handbal Club Bizău a fost singura echipă din țara noastră prezentă la turneul din Slovacia, ajuns în acest an la a 16-a ediție. În total, de-a lungul anilor, peste 890 de echipe din 18 țări au participat la Hummel 4 Sport Cup.

Povestea Handbal Club Bizău a început în Ocna Șugatag în 24 iunie 2020, ”când o familie îndrăgostită și implicată în handbal de peste 40 de ani a decis să aducă sportul mult iubit în comunitatea din care face parte”, se arată pe contul de socializare al clubului. Dănuț Bizău, Octavian Bizău, Carmen Bizău, Adrian Bizău și Daniel Dulf sunt membrii fondatori. În 17 mai 2021 începea oficial activitatea clubului maramureșean.

Sursă informații și foto: Handbal Club Bizău

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.