Naționala de handbal feminin a României joacă astăzi, de la ora 21.30, cu Ungaria, în cel de-al doilea meci din Grupa principală 2 de la Campionatul European găzduit de Danemarca.

În prima partidă din faza superioară a competiției, România a pierdut în fața Croației (20-25). În ultimul meci din Grupa principală 2, România întâlnește, marți, de la ora 17, Olanda.

Înaintea meciului de azi cu Ungaria, Eliza Buceschi a vorbit, într-un interviu găzduit de site-ul Federației Române de Handbal, frh.ro, despre starea de spirit a echipei naționale și despre nevoia schimbării de atitudine în abordarea următoarelor meciuri.

Ce așteptări ai de la meciul cu Ungaria?

– Este clar că este un meci între două echipe care nu au îndeplinit ce și-au propus atunci când au ajuns aici. Va fi un meci dificil și îmi doresc să arătăm mai bine decât am făcut-o până acum, pentru că, în acest turneu, dacă e să privim lucrurile real, cred că am jucat o repriză cu Polonia și una cu Norvegia.

Care este starea de spirit a echipei acum, înainte de întâlnirile cu Ungaria și Olanda?

Suntem supărate că nu am reușit să câștigăm decât un meci, nu am reușit să jucăm mai bine, asa cum ne-am dorit, însă încercăm să strângem rândurile și până la ora meciului să arătăm mai bine. Cred că, în puținul timp care ne-a rămas, nu prea mai putem să punem lucruri la punct, dar cred că ar trebui să lucrăm mai mult la atitudiunea pe care o avem.

De unde poate veni schimbarea de atitudine?

Consider că nu mai avem nimic de pierdut. E clar că nu putem ajunge în primele șase echipe din Europa, așa cum ne-am dorit, și, poate, cu această presiune luată de pe umerii noștri, vom fi mai degajate.

Citiți întregul material aici.

Sursă informații: frh.ro. Sursa foto: frh.ro/ Jozo Cabraja kolektiffimages

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.