România joacă astăzi, de la ora 19, cu Muntenegru, în a doua partidă din grupa principală 2 a Campionatului European găzduit de Slovenia, Macedonia de Nord și Muntenegru. ”Tricolorele” depind doar de ele spre a ajunge în semifinalele competiției: trebuie să învingă azi Muntenegru și mâine Germania. Variantă în care România s-ar clasa pe locul 2, după Franța, indiferent de celelalte rezultate din grupa din care, pe lângă echipele amintite, mai fac parte Olanda și Spania.

Recapitulând, naționala nu a jucat seducător până acum, dar a făcut-o cu ambiție, a transpirat în meciuri, nu a cochetat cu neputința. Olanda ne-a bătut la un gol diferență, într-o partidă în care ne-a lipsit nițel și șansa. Cu Franța nu mai e de comentat, ne-au învinețit poarta la câte goluri ne-au dat, însă la forma pe care o arată campioana olimpică e favorită la câștigarea titlului european. Cu Macedonia de Nord România s-a descurcat binișor către bine, în vreme ce pe Spania a învins-o la ultima fază a meciului.

Partida de astăzi cu Muntenegru va fi, e limpede, foarte dificilă pentru ”tricolore”. Totuși, Muntenegru nu e coșcogea sperietoarea handbalului. Cu un joc chibzuit naționala are șanse să învingă. Hai România! (Tiberiu Sabo)

Sursa foto: FRH

CITEȘTE ȘI: Handbal – EURO 2022 | Început bun pentru națională în grupa…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.