CS Minaur Baia Mare își începe duminică traseul în al doilea sezon de EHF European League. Primul adversar, MKS Zaglebie Lubin.

CS Minaur Baia Mare, bronz în EHF European League, sezonul 2020/2021 (credit foto – Ovi Dragomir)
CS Minaur Baia Mare, direct în grupe

Obținând bronzul ediției 2020/2021 din EHF European League, CS Minaur intră în competiția continentală în acest sezon din faza grupelor. Băimărencele fac parte din grupa B, alături de Les Neptunes de Nantes (Franța), MKS Zaglebie Lubin (Polonia) și SG BBM Bietigheim (Germania).

MKS Zaglebie Lubin, primul adversar

Prima confruntare este programată pentru duminică, 9 ianuarie, în Sala polivalentă ”Lascăr Pană”. Vine în Baia Mare pentru întâlnirea cu CS Minaur MKS Zaglebie Lubin. O echipă care, conform site-ului oficial al EHF European League, nu a mai ajuns niciodată într-o competiție continentală până în faza grupelor. Calificarea în grupa B a fost obținută de echipa din Polonia după ce a trecut cu 68-43 (scor general) de LC Brühl din Elveția și cu 68-55 (scor general) de HC Zvezda din Rusia. Principala marcatoare pentru MKS Zaglebie Lubin în acest sezon de EHF European League este extrema dreaptă Adrianna Górna, care a înscris 31 de goluri.

MKS Zaglebie Lubin (credit foto – EHF European League)
Biletele, disponibile online și la polivalentă

Meciul dintre CS Minaur Baia Mare și MKS Zaglebie Lubin începe la ora 17.00 și va fi transmis în direct de Digi Sport 2 și Telekom Sport 1.

Prețul unui bilet este de 50 lei. Tichetele pot fi achiziționate online aici. De asemenea, azi se pot cumpăra și de la sediul clubului (Sala Polivalentă “Lascăr Pană”) până la ora 14.00. În ziua meciului, biletele se vor putea achiziționa de la polivalentă între orele 15.00 și 17.00. Condițiile de acces ale spectatorilor, aici.

Meciurile din grupa B

Etapa 1 (9 ianuarie): CS Minaur Baia Mare – MKS Zaglebie Lubin, Les Neptunes de Nantes – SG BBM Bietigheim
Etapa 2: SG BBM Bietigheim – CS Minaur Baia Mare (15 ianuarie), MKS Zaglebie Lubin – Les Neptunes de Nantes (16 ianuarie)
Etapa 3: SG BBM Bietigheim – MKS Zaglebie Lubin (22 ianuarie), Les Neptunes de Nantes – CS Minaur Baia Mare (23 ianuarie)
Etapa 4 (6 februarie): CS Minaur Baia Mare – Les Neptunes de Nantes, MKS Zaglebie Lubin – SG BBM Bietigheim
Etapa 5: SG BBM Bietigheim – Les Neptunes de Nantes (12 februarie), MKS Zaglebie Lubin – CS Minaur Baia Mare (13 februarie)
Etapa 6: CS Minaur Baia Mare – SG BBM Bietigheim (19 februarie), Les Neptunes de Nantes – MKS Zaglebie Lubin (20 februarie).

Trofeul EHF European League (credit foto – Ovi Dragomir)
Primele două din grupă merg în sferturi

Primele două clasate din fiecare grupă se vor califica în faza sferturilor de finală. Partidele din sferturile de finală vor avea loc în 26/27 martie și 2/3 aprilie. Turneul Final Four se va disputa în 14 și 15 mai.

Sezonul 2021/2022 al EHF European League a început cu 39 de echipe înscrise. Este a doua ediție din istoria EHF European League, Les Neptunes de Nantes fiind deținătoarea trofeului. (G.D.)

Sursă foto: CS Minaur Baia Mare

CITEȘTE ȘI:
Handbal – European Handball League | CS Minaur, în grupă cu echipe din Franța, Polonia și Germania

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.