În prima manșă a semifinalei EHF European Cup dintre CS Minaur și Alingsås HK (Suedia), băimărenii s-au impus în Sala polivalentă ”Lascăr Pană” cu 34-28. Partida retur se dispută sâmbătă, 30 aprilie, în Estrad Alingsas. Meciul va fi transmis în direct, de la ora 18.00, de Digi Sport 4.

”Sunt mulțumit, am văzut valoarea lor și valoarea noastră. Mergem încrezători acolo, chiar avem încredere, așa cum mergem la fiecare meci. Și sperăm să venim cu o calificare (…) Începem de la 0-0 și luptăm pentru fiecare minge pentru a aduce finala în Baia Mare”, declara tehnicianul Alexandru Sabou pentru site-ul CS Minaur imediat după finalul turului.

”Duș rece în România” a fost titlul cronicii postate pe site-ul oficial al echipei suedeze. ”Avem nevoie de tot sprijinul pe care îl putem primi. CS Minaur a fost împins din spate de public. Și-a luat energia din asta și a trăit din greșelile noastre. Tactic vorbind, nu au fost surprize. Se poate recupera diferența de șase goluri”, a declarat antrenorul Mikael Franzén pentru site-ul Alingsås HK.

În celălalt duel din semifinale, în prima manșă, Drammen HK s-a impus cu 30-27 (17-16) în fața Nærbø IL. Ambele echipe sunt din Norvegia. Returul este programat pentru 1 mai.

Finala EHF European Cup se va disputa în 21 și 28 mai. (G.D.)

Sursă foto: CS Minaur Baia Mare (credit – Ovidiu Dragomir)

CITEȘTE ȘI:
Handbal – EHF European Cup | CS Minaur Baia Mare – Alingsås HK 34-28 în manșa tur a semifinalei

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.