Sursă: Facebook / Bregenz Handball

Azi a avut loc tragerea la sorți pentru sferturile și semifinalele EHF European Cup. CS Minaur Baia Mare va întâlni în sferturi Bregenz Handball (Austria). Manșa tur se va disputa în 23/24 martie în Baia Mare, returul fiind programat o săptămână mai târziu, în Bregenz.

Echipa antrenată de Alexandru Sabou a intrat în EHF European Cup în turul II. A eliminat Odesa (Ucraina) cu scorul general 91-53 după o dublă disputată în Baia Mare. În turul III a întâlnit HC Dinamo Pancevo (Serbia), de care a trecut cu scorul general 58-52. RK Vogošca (Bosnia și Herțegovina) a fost adversarul din optimi. Pe care băimărenii l-au eliminat cu scorul general 70-51.

Austriecii au intrat în competiție din turul I. Au eliminat Mistra (Estonia) cu scorul general 63-49, după o dublă la Bergenz. În turul II au trecut de VHC Sviesa (Lituania) cu 59-53. Din nou ambele jocuri s-au disputat în Austria. Runar Sandefjord (Norvegia) a fost adversarul eliminat în turul III. Scor general, 61-58. În optimi, Bregenz Handball a evoluat în compania austriecilor de la Förthof UHK Krems. De care au trecut cu scorul general 59-56.

EHF European Cup – sferturi
Meci 1: Olympiacos SFP (Grecia) – MRK Krka (Slovenia)
Meci 2: FTC-Green Collect (Ungaria) – Tatran Presov (Slovacia)
Meci 3: Steaua Bucuresti – Valur (Islanda)
Meci 4: CS Minaur Baia Mare – Bregenz Handball (Austria)

EHF European Cup – semifinale
învingătoare meci 2 – învingătoare meci 1
învingătoare meci 3 – învingătoare meci 4

Prin urmare, dacă Steaua și CS Minaur trec de sferturi, se vor întâlni în semifinale. (G.D.)

Sursă foto: Facebook / Bregenz Handball

CITEȘTE ȘI:
Handbal | CS Minaur merge mai departe în EHF European Cup

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.