Sunt șase goluri diferență destul pentru calificarea în semifinalele EHF European Cup? Aceasta este întrebarea. CS Minaur Baia Mare joacă mâine în deplasare la Bregenz Handball returul sferturilor EHF European Cup. Pornind de la 37-31 cât a fost scorul în tur.

CS Minaur Baia Mare joacă mâine, de la ora 19.00, în deplasare la Bregenz Handball (Austria) meciul retur din sferturile EHF European Cup. În tur, scorul a fost 37-31 (17-14) pentru echipa antrenată de Alexandru Sabou. Stevan Vujovic, cu 9 goluri pentru băimăreni, respectiv Markus Mahr cu 11 reușite pentru Bregenz au fost golgeterii partidei.

”În mare parte ne-a ieșit jocul. La fel de bine se putea termina și la două goluri, așa cum s-a terminat la șase. Cel mai important, băieții n-au cedat nicio secundă, iar pe final au fost foarte lucizi. Asta ne dă încredere. Acolo vom merge ca și cum s-a terminat aici egal. Nu va fi deloc ușor”, declara după jocul din Baia Mare Alexandru Sabou citat de site-ul echipei.

”Eu cred că astea șase goluri sunt multe, mai ales la ce se joacă acum în handbal, dar sunt convins că toată lumea va da 100% și acolo. Luptăm până la capăt”, spune Barna Buzogany. ”Este un adversar redutabil. Trebuie să jucăm bine și acolo pentru a obține calificarea”, avertizează Viorel Fotache.

EHF European Cup, sferturi – tur

Olympiakos SFP (Grecia) vs MRK Krka (Slovenia) 31-26
FTC-Green Collect (Ungaria) vs TATRAN Presov 32-29
Steaua București vs Valur (Islanda) 35-36
CS Minaur Baia Mare vs Bregenz Handball (Austria) 37-31

Toate jocurile retur se dispută mâine. Dacă va accede în semifinale, CS Minaur Baia Mare va întâlni învingătoarea dintre Steaua și Valur. (G.D.)

CITEȘTE ȘI:
Handbal – EHF European Cup | Baia Mare vs Bregenz se joacă mâine, în prima manșă din sferturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.