A avut loc tragerea la sorți pentru turul 3 al EHF European Cup. HC Dinamo Pancevo (Serbia) este adversarul băimărenilor de la CS Minaur. Meciul tur se dispută în Baia Mare, în 25/26 noiembrie.

Numele celor 32 de echipe calificate din turul 2 al EHF European Cup s-au aflat azi în urne pentru tragerea la sorți a programului turului 3. Printre ele, și CS Minaur Baia Mare. Care a eliminat cu scorul general 91-53 echipa din Odesa (Ucraina), după două victorii repurtate în Sala sporturilor ”Lascăr Pană”. CS Minaur va întâlni HC Dinamo Pancevo (Serbia). Adversarii băimărenilor au obținut calificarea în turul 3 după ce au trecut în primul tur de Handball Meran (Italia) cu 60-58, pentru ca în turul 2 să elimine HV KRAS/Volendam (Olanda) cu 71-69.

Meciul tur dintre CS Minaur și HC Dinamo se va disputa în 25/26 noiembrie, în Baia Mare. Returul se va juca o săptămână mai târziu.

Cealaltă reprezentantă a României în EUF European Cup, Steaua, va evolua în turul 3 în compania austriecilor de la HC Linz AG. (G.D.)

Sursă informații și foto: EHF

CITEȘTE ȘI:
Handbal – EHF European Cup | CS Minaur s-a calificat în turul 3 cu două victorii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.