CS Minaur s-a impus cu 34-28 în fața suedezilor de la Alingsås HK în manșa tur a semifinalei EHF European Cup. ”Sigur se putea și mai bine, dar pe final putea fi și altceva. Una peste alta sunt mulțumit, am văzut valoarea lor și valoarea noastră. Mergem încrezători acolo, chiar avem încredere, așa cum mergem la fiecare meci. Și sperăm să venim cu o calificare”, a declarat pentru site-ul clubului antrenorul Alexandru Sabou.

Diferența de șase goluri nu oferă neapărat liniște în privința calificării, în handbal fiind surmontate uneori diferențe chiar și mai confortabile. Tehnicianul asigură: ”Chiar dacă am fi câștigat la 12 goluri, la 15 sau la un singur gol, noi la fel am fi tratat meciul din deplasare. Începem de la 0-0 și luptăm pentru fiecare minge pentru a aduce finala în Baia Mare”.

Calificarea într-o nouă finală de cupă europeană și, de ce nu?!, câștigarea ei reprezintă doar o fațetă a acestui final de sezon. Pentru că Minaur este calificată deja în Final Four-ul Cupei României și are șanse și la podiumul Ligii Zimbrilor. ”Nu visez, nu mă gândesc la ce va fi peste două săptămâni, mă concentrez pe meciul următor. Punct. Și după aia o luăm de la capăt”, a declarat antrenorul băimărenilor. Care mărturisește că speranțe că echipa sa va lupta pe trei fronturi până la final au existat: ”Sincer, noi am crezut. Eu și cu frumoșii mei nebuni din vestiar am crezut”.

Interviul integral, aici.

Sursă informații și foto: CS Minaur Baia Mare (credit foto – Ovidiu Dragomir)

CITEȘTE ȘI:
Handbal – EHF European Cup | CS Minaur Baia Mare – Alingsås HK 34-28 în manșa tur a semifinalei

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.