CS Minaur Baia Mare joacă mâine în compania campioanei Dinamo București semifinala Cupei României. În turneul Final Four găzduit de Constanța.

În Constanța are loc, mâine și duminică, turneul Final Four al Cupei României. Prima zi este dedicată semifinalelor. CS Minaur Baia Mare va întâlni campioana Dinamo București. Cele două adversare au intrat în competiție în turul 2. Băimărenii au eliminat CSM Sighișoara, scor 45-32. Dinamoviștii au învins cu 29-22 Potaissa Turda. În turul 3, CS Minaur a trecut cu 26-25 de CSU Suceava. Cu 32-25 s-a impus Dinamo în fața celor de la CSM Focșani.

În acest sezon de Liga Zimbrilor, la București, în chiar prima etapă, Dinamo a învins CS Minaur cu 33-17. În retur, băimărenii s-au impus cu 29-27.

Programul Cupei României – Final Four

Sâmbătă, 14 mai
ora 11.00 (TVR 2): CS Minaur Baia Mare – CS Dinamo București
ora 15.30 (TVR 1): HC Dobrogea Sud – CSA Steaua București

Duminică, 15 mai
ora 11.00 (TVR 2): finala mică
ora 18.00 (TVR 1): finala mare

CS Minaur a plecat ieri spre Constanța cu toți cei 18 jucători valizi. Drumul a început cu autocarul până la Satu Mare și de acolo cu avionul până la Constanța. ”În funcție de rezultatul obținut mâine se va lua o decizie în ceea ce privește itinerarul pentru Sighișoara și apoi spre Norvegia”, se arată pe site-ul clubului băimărean. (G.D.)

Sursă foto: CS Minaur Baia Mare (credit – Ovidiu Dragomir)

CITEȘTE ȘI:
Handbal – Cupa României | CS Minaur se califică în Final Four cu o victorie obținută în ultimele secunde

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.