CS Minaur Baia Mare participă, în 4 și 5 august, la Memorialul ”Mihai Mironiuc” organizat de CSU Suceava. Pentru sportivii antrenați de Alexandru Sabou va fi al doilea turneu amical al verii, după cel organizat – la finele săptămânii trecute – în Baia Mare. În Sala polivalentă ”Lascăr Pană”, CS Minaur a jucat două partide și le-a câștigat pe ambele: 39-27 cu CSM Sighișoara, 32-23 cu Potaissa Turda.

La Suceava, băimărenii vor întâlni CSM Bacău și CSU Suceava. La turneu mai participă CSM Sighișoara. Meciurile se dispută în sala Liceului cu Program Sportiv.

Vineri, 4 august
16.30: CS Minaur Baia Mare – CSM Bacău
18.30: CSU Suceava – CSM Sighișoara

Sâmbătă, 5 august
10.30: CSM Bacău – CSM Sighișoara
12.30: CSU Suceava – CS Minaur Baia Mare

”Originar din Dorneşti, Mihai Mironiuc a evoluat începând din 1971 pentru CSU Suceava, sub comanda lui Şerban Pop. După doar trei ani petrecuţi acasă, interul dreapta a fost remarcat de Minaur Baia Mare, grupare pentru care avea să evolueze timp de un deceniu. Idol al băimărenilor, «stângul de fier» a avut o cotă întrecută doar de Maricel Voinea. Handbalistul sucevean a strâns 73 de prezenţe în tricoul primei reprezentative a României şi a fost golgheterul Campionatului Mondial Universitar din Polonia. Maestru Emerit al Sportului, Mihai Mironiuc s-a stins din viaţă în 2002, la vârsta de doar 42 de ani”, se arată pe contul CSU Suceava.

Sursă informații: CSU Suceava. Sursă foto: CS Minaur Baia Mare (credit, Ovidiu Dragomir)

CITEȘTE ȘI:
Handbal | CS Minaur a câștigat turneul organizat în Baia Mare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.