Cinci jucători aflați la final de contract cu CS Minaur au decis să-și prelungească înțelegerile cu clubul băimărean. Este vorba despre interul dreapta Anderson Mollino da Silva, extrema stângă Milan Kotrc, pivotul/interul stânga Viorel Fotache, extremele dreapta Tomas Cip și Artem Kozakevych, după cum informează site-ul clubului.

Acesta este al treilea sezon la CS Minaur pentru brazilianul Anderson Mollino da Silva. A jucat pentru echipa din Baia Mare 92 de meciuri oficiale și a înscris 265 de goluri. Milan Kotrc este un om de bază la CS Minaur în ultimele patru sezoane. A evoluat în 120 de meciuri și a marcat de 455 de ori pentru Baia Mare. Acesta este al patrulea sezon și pentru Tomas Cip la CS Minaur. Echipă pentru care a jucat în 108 meciuri și a înscris 237 de goluri. Pentru Artem Kozakevych acesta este al doilea sezon la CS Minaur. A bifat 41 de meciuri și 126 de goluri. Viorel Fotache a revenit în Baia Mare acum două sezoane, jucând 57 de meciuri și înscriind 50 de goluri pentru Minaur.

În sezonul 2023/2024, CS Minaur se bate în continuare pentru un loc pe podium în Liga Zimbrilor, este calificată în optimile Cupei României și în sferturile de finală din EHF European Cup.

Sursă: CS Minaur Baia Mare

CITEȘTE ȘI:
Handbal – EHF European Cup | În sferturi, CS Minaur Baia Mare are adversar din Austria

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.