Federația Română de Handbal a publicat azi lotul național de senioare convocat de Florentin Pera pentru Trofeul Carpați. Printre cele 20 de jucătoare figurează din partea CS Minaur Baia Mare Ana Maria Tănasie.

Lotul național de handbal al României se reunește sub conducerea selecționerului Florentin Pera la Bistrița, în 20 noiembrie. Printre cele 20 de jucătoare convocate se numără și Ana Maria Tănasie de la CS Minaur Baia Mare.

Prima acțiune pe agenda ”tricolorelor” este participarea, în perioada 23-26 noiembrie, la Trofeul Carpați în Bistrița. România va întâlni Elveția în 23 noiembrie, la 17:30. Meciul cu Portugalia va avea loc în 24 noiembrie, la 19:30. Întâlnirea cu Austria se va desfășura în 25 noiembrie, de la 17:30. ”Trofeul Carpați Niro de la Bistrița va fi un bun prilej de definitivare a lotului care va face deplasarea în Danemarca”, se arată pe site-ul Federației Române de Handbal.

Campionatul Mondial va avea loc în perioada 29 noiembrie – 17 decembrie în Danemarca, Norvegia și Suedia. Plecarea româncelor spre Herning (Danemarca) este programată pentru 28 noiembrie, din Cluj-Napoca. România face parte din Grupa E, alături de Danemarca, Serbia și Chile. Naționala ”tricoloră” va disputa primul meci în 1 decembrie, în compania Chile. În 3 decembrie va întâlni Serbia, pentru ca în 5 decembrie să se confrunte cu Danemarca. 32 de echipe participă la Mondial.

Lotul României

Alexandra BADEA (Rapid București)
Nicoleta BALOG (Dunărea Brăila)
Bianca BAZALIU (Gloria 2018 Bistrița)
Eliza BUCESCHI (Rapid București)
Daria BUCUR (Gloria Buzău)
Diana CIUCĂ (Rapid București)
Nicoleta DINCĂ (Gloria 2018 Bistrița)
Alexandra DINDILIGAN (CSM București)
Yuliya DUMANSKA (Gloria 2018 Bistrița)
Alicia GOGÎRLĂ (SCM Râmnicu Vâlcea)
Daciana HOSU (SCM Râmnicu Vâlcea)
Cristina LASLO (Gloria 2018 Bistrița)
Cristina NEAGU (CSM București)
Lorena OSTASE (Rapid București)
Claudia PAȘCAN (SCM Craiova)
Crina PINTEA (CSM București)
Andreea POPA (Dunărea Brăila)
Sonia SERAFICEANU (Gloria 2018 Bistrița)
Elena ȘERBAN (Dunărea Brăila)
Ana Maria TĂNASIE (CS Minaur Baia Mare)

Florentin Pera – antrenor principalm Bogdan Burcea – antrenor secund, Ildyko Barbu Kerekes – antrenor portari, Ștefan Ciuntu – preparator fizic, Florin Oancea – medic, Daniel Constantin Oprea – fizioterapeut, Victor Baciu – fizioterapeut, Ioan-Radu Cheregi – analist video, Radu Chirvase – director marketing, Nicoleta Alexandrescu – antrenor federal

Sursă informații: Federația Română de Handbal. Sursă foto: CS Minaur Baia Mare

CITEȘTE ȘI:
Handbal – naționala | România s-a calificat la Campionatul Mondial

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.