De la ora 18.00, mâine, la Centrul Universitar Nord (str. Victoriei nr. 76), în Biblioteca Universitară, are loc lansarea cărții ”Ne facem bine” de Paula Herlo, Rareș Năstase, Alex Dima, Cosmin Savu și Paul Angelescu. O antologie de fapte extraordinare văzute și vorbite la ”România, te iubesc”.

Un bestseller Humanitas la Gaudeamus 2019, o carte pe care ”o deschidem cu optimism, ne-o dorim inspirație pentru cei care își doresc să facă binele și model tuturor celor care văd prea multe tonuri închise în viitorul României”.

Cristian Leonte este cel care scrie ”Cuvânt înainte” pentru ”Ne facem bine”: ”Oamenii care fac binele sunt eroii acestei cărți. Oameni care s-au ridicat deasupra propriei condiții, unii deasupra vremurilor, și și-au dus tot mai sus visul, familia, comunitatea. Ei și ele au harul de a-i ajuta pe alții – în suferință sau în nevoie -, au darul și norocul să devină lideri în munca lor. Ei și ele sunt dovezi că se poate, că voința și munca aduc rezultate, împlinire și chiar fericirea, după 30 de ani în care prea mulți români au fost alungați din țară de lipsa oportunităților oneste, de incompetenți sau ticăloși instalați peste noapte în posturi de decizie, de proiecte veșnic neîncepute vândute ca promisiuni ferme. Volumul acesta le este închinat oamenilor care împing lucrurile înainte în jurul lor, celor care luptă să schimbe lucruri ce se încăpățânează să rămână neschimbate”. (G.D.)

Sursă foto: humanitas.ro, Facebook / Alex Dima

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.