De o zvăpăiată bucată de vreme tot auzim că avem nevoie de arbitraj video, acel VAR, prin fotbalul nostru, fotbal care aleargă și el cum poate, uneori buiac, alteori buimac. Fără îndoială că avem nevoie de VAR, asta e limpede, fiindcă greșelile arbitrilor care fluieră prin Liga I surclasează media de răsărire a ghioceilor. Ghiocei care se ițesc imediat ce prind o pată de soare primăvăratic. Ai noștri arbitri o cam sfeclesc – unii, firește – oriunde prind o pată de gazon.

Caraghioslâcul e că toată lumea vrea VAR – cluburile fiindcă sunt sătule de arbitraje zurlii, Federația Română de Fotbal fiindcă, deh, așa e trendul, Liga Profesionistă de Fotbal întrucât așa vor cluburile -, însă până la urmă poate vedem VAR când s-o desființa. Nu râdeți, că suntem în stare s-o facem și p-asta 🙂

Am ajuns în ciocolatia situație în care, legat de banii care ar trebui dați pentru implementarea acestui sistem de arbitraj video, Federația Română de Fotbal și Liga Profesionistă de Fotbal să aibă nevoie, în disputa lor, de un verdict dat de un soi de VAR. Pe care iaca nu îl avem. Viața zurbagie a fotbalului își are ironiile ei.

Tiberiu Sabo

Sursa foto: pixabay.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.