Două medalii de aur și patru de argint a cucerit Maria Chișcasa de la LPS Baia Mare la Campionatul Național Școlar de gimnastică ritmică.

La Bistrița a avut loc Campionatul Național Școlar de gimnastică ritmică. Peste o sută de sportive de la cele 9 cluburi și licee cu program sportiv din țară s-au întrecut pe covorul de competiție din sala sporturilor. ”Concursul a fost unul lung și greu pentru că participă toate categoriile de vârstă, inclusiv proba de ansamblu”, a menționat prof. Ileana Iakob de la LPS Baia Mare.

Liceul cu Program Sportiv din Baia Mare a participat cu o delegație formată din: Maria Chișcasa – categoria senioare; Crina Chibelean, Rebeca Talpoș, Valentina Ilieș, Alexia Ciocotișan, Andrada Botoș, Geta Tuns – echipa de junioare III (9-10 ani); Elisabeta Ardelean, Sofia Ciocotișan și Karina Rus – categoria junioare IV (7-8 ani).

”Vedeta absolută a fost Maria Chișcasa, care a făcut un concurs foarte bun. Cu siguranță și multă determinare, ea a adus două medalii de aur la minge și la proba pe echipe și patru medalii de argint la cerc, măciuci, panglică și individual compus”, precizează sursa citată.

Palmaresul LPS Baia Mare a fost completat de argintul cucerit de echipa de junioare III și de bronzul obținut de ansamblul junioarelor III. De asemenea, la categoria de vârstă 7 ani, Elisabeta Ardelean s-a clasat pe locul III. ”Ea este cumva imaginea din oglindă a Mariei Chișcasa, adică viitorul gimnasticii la LPS”, a mărturisit pentru eZiarultău Ileana Iakob.
Sportivele Crina Chibelean, Rebeca Talpoș și Alexia Ciocotișan Alexia au obținut și alte clasări în primele 8 locuri în concursul pe obiecte.

Ileana Iakob și Amalia Mali sunt cele două profesoare care au pregătit și însoțit gimnastele în competiție.

Sursă informații și foto: Ileana Iakob

CITEȘTE ȘI:
Gimnastică ritmică | O vicecampioană olimpică, prezentă în Baia Mare la Cupa Prietenia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.