Despre grupa de eroine Disney care învață să joace fotbal în Maramureșul istoric, alături de instructori de la ACS Balance Vladimir și ACS Star Junior Baia Mare (eroi Disney și ei, desigur), am mai scris. Între timp, au avut parte de primul antrenament ”Playmakers” și eroinele din Baia Mare.

Dacă pentru Grupa Ocna Șugatag decorul pentru antrenamentele ghidate de reguli din poveștile Disney este Școala din Berbești, Grupa Baia Mare învață să joace fotbal pe terenul de la Școala Primară ”Ep. Dr. Alexandru Rusu”.

Și fiindcă în lumea magică a lui Disney totul e posibil, fetițele din Grupa Baia Mare au avut parte din start de o surpriză. Originară din Maramureș, Irina Giurgiu – coordonator pentru dezvoltarea fotbalului feminin în cadrul Federației Române de Fotbal, antrenor secund al Naționalei de senioare și selecționer pentru Naționala U17 – a participat la întâlnirea ”Playmakers”.

”Playmakers” este un proiect dedicat dezvoltării fotbalului feminin, realizat de UEFA în parteneriat cu Disney și destinat fetițelor de 5-8 ani. ACS Fotbal Feminin Baia Mare este club-partener al Federației Române de Fotbal în acest proiect.

Sursă informații și foto: ACS Fotbal Feminin Baia Mare

CITEȘTE ȘI:
În Maramureș, supereroinele Disney joacă fotbal | galerie foto
Prima femeie antrenor din România cu Licența UEFA Pro este din Maramureș

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.