Pe locul II a terminat Școala Gimnazială ”Dr. Ilie Lazăr” Giulești Olimpiada Națională a Sportului Școlar – Cupa Tymbark Junior. Categoria de vârstă U10.

În etapa finală a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar – Cupa Tymbark Junior, Școala Gimnazială ”Dr. Ilie Lazăr” Giulești a făcut parte din Grupa B a categoriei U10, alături de echipele Școala Gimnazială Nr. 24 Timișoara (Timiș), Școala Generală „S. Illyes Lajos” Sovata (Mureș) și Școala Gimnazială Costești (Buzău). Echipa din Giulești a obținut victorii cu grupările din Buzău (5-2) și Mureș (1-0) și a fost învinsă de reprezentanta Timișului (0-7).

În semifinală, Școala Gimnazială ”Dr. Ilie Lazăr” Giulești a câștigat cu 2-0 în fața grupării Școlii Gimnaziale „Tudor Vladimirescu” Pitești (Argeș) cu 2-0. Azi, în finală, maramureșencele au reîntâlnit reprezentanța județului Timiș și au pierdut cu 0-3.

Astfel, Școala Gimnazială ”Dr. Ilie Lazăr” Giulești termină pe locul II Olimpiada Națională a Sportului Școlar – Cupa Tymbark Junior. Locul I a fost cucerit de Școala Gimnazială Nr. 24 Timișoara (Timiș), iar pe III s-a clasat Școala Gimnazială „Tudor Vladimirescu” Pitești (Argeș). Ruxandra Pițurea de la echipa din Maramureș a fost cotată portarul finalei.

Etapa finală a competiției s-a derulat pe Stadionul Rapid – Giulești.

Sursă informații: FRF. Sursă foto: Acs Balance Vladimir, FRF.

CITEȘTE ȘI:
Fotbal – ONSȘ | O echipă din Maramureș, la turneul final al Cupei Tymbark Junior

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.