Politehnica Timișoara anunța în octombrie anul trecut semnarea unui parteneriat la nivel de junioare cu ACS Balance Vladimir Giulești: ”Acest parteneriat are ca scop descoperirea fetițelor talentate din zona Maramureșului care, după un anumit timp, să se alăture Politehnicii Timișoara”.

În baza acestui parteneriat, recent, cinci jucătoare ale ACS Balance Vladimir au participat la un stagiu de pregătire la Politehnica Timișoara. În vederea cooptării lor la clubul din Banat începând din această toamnă. Alina Tupiță (născută în 2011), Gabriela Pop (2011), Mihaela Pop (2011), Ruxandra Pițura (2013) și Paula Șteți (2013).

”Sperăm ca în viitor și alte jucătoare din cadrul clubului nostru să fie convocate în vederea practicării fotbalului profesionist, ținând cont de faptul că Politehnica Timișoara este un club care se bate pentru câștigarea Campionatului Național fiind condus de cel care a fost antrenorul Naționalei României, domnul profesor-antrenor Mirel Albon. Fapt pentru care suntem foarte mândri de convocarea acestor jucătoare”, declară Vladimir Semeniuc, președintele clubului din Giulești.

Sursă: ACS Balance Vladimir Giulești

CITEȘTE ȘI:
Fotbal feminin | Club din Maramureșul istoric, parteneriat cu Politehnica Timișoara

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.