Academica Recea a câștigat cu 1-0 (0-0) finala Ligii 4 în Maramureș, sezonul 2022/2023. Finală disputată cu Avântul Bârsana. Din postura de campioană a Maramureșului, Academica va întâlni în barajul de promovare în Liga 3 campioana județului Bistrița-Năsăud, Minerul Rodna.

În finala sezonului 2022/2023 s-au confruntat azi, pe Stadionul ”Viorel  Mateianu” din Baia Mare, Academica Recea, campioana Sudului, și Avântul Bârsana, campioana Nordului.

Academica a câștigat Seria Sud după un parcurs de 21 de victorii și o singură înfrângere în cele 22 de meciuri disputate. A eliminat în semifinale Zorile Moisei, cu scorul general de 11-0. Avântul Bârsana a câștigat Seria Nord după 13 victorii, un egal și două înfrângeri. În semifinale a eliminat Gloria Tăuții Măgherăuș cu scorul general 6-3.

Victoria a revenit azi celor de la Academica. Aceștia s-au impus cu 1-0 (0-0), după golul înscris de Mark Parnău în minutul 48.

Campioana Maramureșului va întâlni în barajul pentru romovarea în Liga 3 campioana județului Bistrița-Năsăud, Minerul Rodna. Meciul tur se va disputa în Maramureș, în 17 iunie de la ora 18.00, returul fiind programat o săptămână mai târziu, de la ora 17.30.

În acest sezon, Academica Recea a câștigat și finala Cupei României în Maramureș, tot în detrimentul Avântului. Cu scorul general de 6-3, după loviturile de departajare.

Sursă informații: AJFMM. Sursă  foto și video: Academica Recea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.