Azi s-a disputat etapa 6 în Liga 3, atât în play-off, cât și în play-out. CSM Sighetu Marmației a obținut un punct din jocul cu CSM Olimpia Satu Mare. CS Minaur Baia Mare a câștigat partida cu Lotus Băile Felix.

Derby cu final indecis

Derby-ul din etapa 6 de play-off dintre CSM Sighetu Marmației și CSM Olimpia Satu Mare s-a terminat indecis: 2-2 (2-1). Golurile gazdelor au fost înscrise de Emmanuel Mensah în minutele 3 și 27. Maramureșenii rămân pe poziția secundă în clasamentul Seriei 10, cu 38 de puncte. Tot atâtea are și gruparea din Satu Mare, ocupanta locului 3. Primele două clasate în play-off-ul fiecărei serii se califică la baraj. În etapa viitoare (7 mai), sighetenii joacă acasă la liderul SCM Zalău, iar CSM Olimpia primește vizita echipei Crișul Sântandrei.

Încă trei puncte pentru salvare

În etapa 6 din play-out, CS Minaur Baia Mare a câștigat cu 2-0 (2-0) întâlnirea cu Lotus Băile Felix. Golurile au fost înscrise de Cândea și Vitan. CS Minaur rămâne pe locul 3 cu 28 de puncte. La finele sezonului, retrogradează ultimele două clasate din play-out-ul fiecărei serii împreună cu echipa de pe locul 4 din play-out cu cea mai slabă linie de clasament. Având trei puncte avans față de Sănătatea Servicii Publice și Olimpia MCMXXI Satu Mare. În etapa viitoare (7 mai), sportivii antrenați de Ciprian Danciu merg la Olimpia MCMXXI Satu Mare. (G.D.)

Surse foto: CSM Sighetu Marmației, CS Minaur

CITEȘTE ȘI:
Fotbal – ONSȘ | Echipa Școlii Gimnaziale ”Dr. Ilie Lazăr” Giulești, calificată la etapa națională

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.