Minerul Ocna Dej a anunțat ieri retragerea din competiție. Echipa era în luptă directă cu CS Minaur Baia Mare pentru evitarea retrogradării. Cele două se întâlniseră în 20 aprilie pe Stadionul ”Viorel Mateianu”, victoria revenindu-le gazdelor in extremis.

”Am decis să ne retragem din Liga a III-a. Vom rămâne în continuare cu grupele de juniori înscriși la AJF Cluj. Totodată, demarăm lucrările la Baza Sportivă Minerul, pentru a nu mai fi nevoiți să ne deplasăm zilnic 100 de km în scopul desfășurării antrenamentelor și meciurilor de acasă. Din vară începem din Liga a V-a și, până la finalizarea Bazei Sportive Minerul, vom reveni înapoi în Liga a III-a. Vă mulțumim celor care ați fost alături de noi în acești 4 ani în Liga a III-a.”

Acesta este mesajul postat ieri de Minerul Ocna Dej. Echipă care făcea parte din Seria 10 de play-out, alături de CS Minaur. De altfel băimărenii au învins cu 1-0 gruparea din Ocna Dej în cea mai recentă etapă de play-out. Cele două fiind adversare directe în lupta pentru evitarea retrogradării. Minerul Ocna Dej ocupa locul 6 în Seria 10, cu 20 de puncte. CS Minaur are două puncte mai mult și este pe poziția 4. La finele sezonului, retrogradează ultimele două clasate din play-out-ul fiecărei serii împreună cu echipa de pe locul 4 din play-out cu cea mai slabă linie de clasament.

În etapa viitoare, în 26 aprilie, CS Minaur Baia Mare joacă în deplasare la Sănătatea Servicii Publice. (G.D.)

Sursă foto: CS Minaur Baia Mare

CITEȘTE ȘI:
Fotbal – Liga 3 | Victorie la limită pentru CS Minaur

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.