Sursă: CSM Sighetu Marmației

Ambele reprezentante ale Maramureșului în Liga 3 încep faza a doua de campionat în deplasare. CSM Sighetu Marmației joacă la SCM Zalău în prima etapă de play-off. CS Minaur evoluează acasă la Lotus Băile Felix în prima rundă de play-out. Ambele partide se dispută mâine, de la ora 15.00.

CSM Sighetu Marmației joacă acasă la liderul seriei

Play-off-ul se joacă în format tur-retur-tur, cu un total de 9 etape. În prima etapă mâine, de la ora 15.00, CSM Sighetu Marmației joacă în deplasare la SCM Zalău. Maramureșenii au terminat sezonul regulat pe locul 4, cu 27 de puncte. Sălăjenii pe locul 1, cu 41. Ambele confruntări au fost câștigate de SCM Zalău: 2-0 în tur pe Solovan, 2-1 în retur pe Stadionul Municipal Zalău.

Primele două clasate în play-off-ul fiecărei serii se califică la baraj, care se va disputa în două runde: runda semifinală – în care cele 20 de echipe vor fi împerecheate în 10 dueluri în dublă manșă; runda finală – în care cele 10 câștigătoare ale primei runde vor fi împerecheate în 5 dueluri ce vor fi decise în dublă manșă. Cele 5 învingătoare ale rundei finale vor evolua în sezonul 2024/2025 al Ligii 2.

Sursă: CS Minaur

CS Minaur Baia Mare are meci la Lotus

Play-out-ul se dispută în format tur-retur, 10 etape. În prima etapă, mâine, de la ora 15.00, CS Minaur joacă în deplasare la Lotus Băile Felix. Pe ultimul loc s-au clasat băimărenii în sezonul regulat, cu 14 puncte. Lotus a adunat 27 de puncte și s-a plasat pe locul 5. În tur, în Baia Mare, a fost 1-1, returul a fost câștigat cu 2-1 de echipa din Bihor.

Retrogradează ultimele două clasate din play-out-ul fiecărei serii împreună cu echipa de pe locul 4 din play-out cu cea mai slabă linie de clasament. (G.D.)

CITEȘTE ȘI:
Fotbal | Bihor vs Maramureș la barajul de promovare în Liga 3

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.