CS Minaur vs Sighetu Marmației

Acasă joacă ambele echipe din Maramureș în etapa 14 din Liga 3. CS Minaur cu CSM Victoria Carei, CSM Sighetu Marmației împotriva sătmărenilor de la CSM Olimpia.

După înfrângerea cu 1-2 suferită în deplasare la Lotus Băile Felix abordează băimărenii de la CS Minaur întâlnirea cu Victoria Carei. Prilejuită de etapa 14 a Ligii 3. Din etapa 9, când s-au impus cu 2-0 la Cluj-Napoca în compania Sănătatea Servicii, nu au mai câștigat vreun joc băimărenii. Cu 7 puncte, ocupă ultimul loc în clasamentul Seriei 10. În etapa precedentă, Victoria Carei a învins pe propriul teren cu 2-1 Sănătatea Servicii Publice. Adversarii de mâine ai CS Minaur au 16 puncte care îi plasează pe locul 6.

Sighetenii de la CSM primesc vizita grupării CSM Olimpia Satu Mare în etapa 14 din Liga 3. Maramureșenii au pierdut cu 1-2 jocul din etapa precedentă, de la SCM Zalău. CSM Sighetu Marmației are 18 puncte și este pe locul 4 în clasament. CSM Olimpia Satu Mare a învins cu 3-2 Olimpia MCMXXI Satu Mare. A adunat 26 de puncte și este pe locul 2 în ierarhia seriei, la 6 puncte în urma liderului SCM Zalău.

Meciul CS Minaur Baia Mare vs CSM Victoria Carei are loc mâine, de la ora 14.00. De la aceeași oră, dar sâmbătă, se dispută confruntarea CSM Sighetu Marmației vs CSM Olimpia Satu Mare. (G.D.)

Sursă foto: CS Minaur Baia Mare

CITEȘTE ȘI:
Fotbal – naționala | Să ne mai și bucurăm, că merită

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.