CS Minaur joacă mâine acasă cu Sănătatea Servicii Publice Cluj-Napoca. Meciul deschide etapa 18, ultima din sezonul regulat al Ligii 3, Seria 10. Victoria este scenariul după care ar trebui construită partida de mâine de către gazde, în speranța de a mai salva ceva din acest sezon.

În etapa precedentă, băimărenii au pierdut cu 0-3 jocul disputat în deplasare la Crișul Sântandrei. Cu două victorii, cinci egaluri și 10 înfrângeri, sportivii antrenați de Ciprian Danciu au strâns 11 puncte cu care ocupă ultimul loc în Seria 10. CS Minaur are cele mai puține goluri înscrise dintre echipele Seriei 10 (16) și cele mai multe primite (31). Clujenii s-au impus în runda 17 cu 2-1 în fața sighetenilor de la CSM. Cu 18 puncte, Sănătatea Servicii Publice este pe locul 7.

În tur, victoria a fost a băimărenilor, cu 2-0. Brian Lemac și Darius Gherman au înscris atunci pentru CS Minaur.

În faza a doua a sezonului 2023/2024 al Ligii 3, în fiecare serie se joacă play-off (între primele patru clasate) și play-out (între celelalte șase echipe). Play-off-ul în format tur-retur-tur, cu un total de 9 etape. Play-out-ul în format tur-retur, 10 etape. Retrogradează ultimele două clasate din play-out-ul fiecărei serii împreună cu echipa de pe locul 4 din play-out cu cea mai slabă linie de clasament.

Partida dintre CS Minaur și Sănătatea de pe Stadionul ”Viorel Mateianu” începe la ora 15.00. (G.D.)

CITEȘTE ȘI:
Fotbal – Liga 3 | A mai răsărit soarele și pe ulița Minaurului

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.