Un egal alb cu CSM Sighetu Marmației și o victorie cu 5-1 cu Progresul Șomcuta. Asta a obținut CS Minaur Baia Mare azi din cele două meciuri amicale disputate.

Victorie cu Progresul Șomcuta Mare

Azi, pe terenul sintetic de la Colegiul Tehnic ”Aurel Vlaicu” din Baia Mare, cele două reprezentante ale Maramureșului în Liga 3 au disputat un meci amical. CS Minaur Baia Mare – CSM Sighetu Marmației 0-0. Pentru echipa antrenată de Ciprian Danciu a fost al doilea joc de pregătire din această iarnă, după egalul la 2 înregistrat în compania CSM Olimpia Satu Mare (locul 2 în Seria 10 a Ligii 3). Joc în care Simion și Stănescu au înscris pentru Baia Mare.

Și tot azi, CS Minaur a mai disputat un amical, de data aceasta cu Progresul Șomcuta Mare, liderul Seriei Sud din Liga 4 a Maramureșului. Scor final, 5-1. La pauză, 3-1. Autori de goluri pentru băimăreni: Ștefănescu 2, Uvanțev 1, Samassa 1 și Orosz 1.

Sighetenii intră în cantonament la Vișeu de Sus

Pentru sigheteni, jocul de azi din Baia Mare a fost al treilea din campania de pregătire din această iarnă. Echipa antrenată de George Zima a învins cu 4-1 echipa de Liga 4 Sportul Botiz (Satu Mare). autori de goluri pentru maramureșeni: Razak, Mensah, Mitrucsack și Matiș. A urmat egalul la 2 cu CSM Olimpia Satu Mare. Golurile sighetenilor au fost date de Hreniuc și Ghuighui. Săptămâna viitoare, CSM Sighetu Marmației intră în cantonament la Vișeu de Sus, unde va juca alte meciuri de pregătire.

După 15 etape, CSM Sighetu Marmației este pe locul 5 în seria 10 a Ligii 3. Cu 21 de puncte. CS Minaur a strâns 10 puncte cu care este pe ultimul loc.

Competiția se reia în 9 martie. Trei etape mai sunt de disputat din această primă parte de campionat. În faza a doua, în fiecare serie se joacă play-off (între primele patru clasate) și play-out (între celelalte șase echipe). Play-off-ul în format tur-retur-tur, cu un total de 9 etape, Play-out-ul în format tur-retur, 10 etape. (G.D.)

Sursă foto: CS Minaur Baia Mare

CITEȘTE ȘI:
Fotbal | Bihor vs Maramureș la barajul de promovare în Liga 3

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.