Pentru 17 ianuarie, ora 13.00, este anunțată reunirea lotului echipei de Liga 3, CS Minaur Baia Mare. La Stadionul ”Viorel Materianu”. S-au stabilit patru date pentru meciuri amicale, programul putând, însă, să sufere modificări. În 27 ianuarie băimărenii vor întâlni CSM Satu Mare (locul 2, seria 10, Liga 3). Pentru 10 februarie nu s-a găsit încă parteneră de joc. CS Oașul Negrești Oaș (locul 1, Liga 4 Elite) va fi adversarul din 17 februarie, pentru ca în 21 februarie CS Minaur să dispute o partidă de pregătire cu Minerul Ocna Dej (locul 7, seria 10, Liga 3).

După 15 etape, CS Minaur este pe locul 10 (ultimul) în seria 10 a Ligii 3. Având două victorii, patru egaluri și 9 înfrângeri. Un total de 10 puncte. Competiția se reia în 9 martie când băimărenii vor evolua pe propriul teren, în compania SCM Zalău.

Trei etape mai sunt de disputat din această primă parte de campionat. În faza a doua, în fiecare serie se joacă play-off (între primele patru clasate) și play-out (între celelalte șase echipe). Play-off-ul în format tur-retur-tur, cu un total de 9 etape Play-out-ul în format tur-retur, 10 etape. (G.D.)

Sursă foto: CS Minaur Baia Mare

CITEȘTE ȘI:
Fotbal – Liga 3 | Într-un bilanț al retrogradatelor din ultimii trei ani, CS Minaur Baia Mare poartă trena

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.