Etapa 9 din Liga 3 se joacă la finele acestei săptămâni. CS Minaur va evolua în deplasare la CS Sănătatea Servicii Publice Cluj-Napoca. Tot în deplasare joacă și CSM Sighetu Marmației, dar sâmbătă, la CSM Victoria Carei. Ambele partide încep la ora 15.00.

Secetă de puncte la CS Minaur

Din etapa 2 nu a mai repurtat vreo victorie CS Minaur. De altfel în opt etape, băimărenii au câștigat un singur joc (3-0 cu Olimpia MCMXXI Satu Mare) și au făcut un egal (la 1, cu Lotus Băile Felix). În rest, CS Minaur a mers din înfrângere în înfrângere, primind 19 goluri și dând 9. Cu 4 puncte, gruparea antrenată de Ciprian Danciu ocupă ultimul loc în Seria 10. Mâine băimărenii vor întâlni, în etapa 9, Sănătatea Servicii Publice Cluj-Napoca. Cele două adversare se prezintă la întâlnirea de la ora 15.00 după eșecurile suferite în etapa 8: CS Minaur a pierdut acasă cu 0-2 meciul cu Crișul Sântandrei, iar clujenii au fost învinși în Sighetu Marmației de CSM cu 2-1. Cu 10 puncte, adversarii de mâine ai băimărenilor sunt pe poziția 5 în clasament.

Sighetenii merg la Victoria

Sighetenii de la CSM au bifat în etapa precedentă, în compania echipei Sănătatea Servicii Publice, al treilea lor succes din sezonul 2023/2024. Cu 11 puncte, gruparea antrenată de George Zima a sărit până pe locul 4. CSM-ul joacă sâmbătă la Victoria Carei. Echipă care a adunat 10 puncte și este pe poziția a șasea în ierarhia seriei. În etapa 8, echipa din Carei a jucat la Lotus Băile Felix, meci pierdut cu 1-3.

Jocurile încep la ora 15.00. (G.D.)

Programul etapei, aici.

Sursă foto Baia Mare vs Sighet: CS Minaur Baia Mare

CITEȘTE ȘI:
Fotbal – Cupa României | Două meciuri cu lovituri de departajare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.