În cele 10 serii din Liga 3 mai sunt de disputat două runde din sezonul regular. În fiecare serie, primele patru clasate se vor califica în play-off. Restul echipelor se vor confrunta în play-out. ”La egalitate de puncte la final de sezon regular, primează rezultatele directe, apoi golaverajul general, urmat de numărul total de goluri înscrise”, menționează reprezentanții Federației Române de Fotbal (FRF).

Două echipe din Maramureș evoluează în Liga 3, seria 10. Este vorba despre CS Minaur Baia Mare, pe locul 2 în serie, cu 36 de puncte. Respectiv Progresul Șomcuta Mare, pe locul 9 (penultimul), cu 14 puncte.

”O cursă în doi pentru ultimul loc de play-off ne propune ultima serie din Liga 3. Aici, CAO Oradea, Minaur Baia Mare și Someșul Dej sunt deja calificate. Și rămân cu sufletul la gură CS Lotus Băile Felix (27p) și SCM Zalău (22p)”, se arată în analiza făcută de FRF. Calculele arată așa, conform sursei menționate: ”Chiar dacă bihorenii ar obține fie și un singur punct în ultimele două runde, iar rivalii ar obține maximum, la rezultate directe s-ar califica CS Lotus Băile Felix. Această formație joacă întâi acasă, cu CSM Satu Mare, apoi în deplasare la CAO Oradea. Iar Zalăul, acasă cu Someșul Dej și în deplasare la Luceafărul Oradea, formație cu punctaj pe minus”.

Toate calculele pentru play-off și play-out înaintea ultimelor două etape, aici.

Sursă informații: Federația Română de Fotbal. Sursă foto: CS Minaur Baia Mare.

CITEȘTE ȘI:
Fotbal – Liga 3 | Victorie pentru Baia Mare, 0 puncte pentru Șomcuta

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.