Băimărenii de la CS Minaur vor să își păstreze vie speranța de a prinde in extremis un bilet pentru barajul de menținere în Liga 2 la finele play-out-ului. Primul pas trebuie făcut mâine, în compania Politehnicii Timișoara.

În prima etapă din play-out-ul Ligii 2, CS Minaur Baia Mare evoluează pe propriul teren în compania Politehnicii Timișoara.

Gazdele au intrat în această a doua parte a competiției cu 16 puncte, aflându-se la cinci puncte distanță de Metaloglobus București. Singura echipă pe care băimărenii mai pot spera să o prindă din urmă. Sărind un loc în ierarhia grupei de play-out, CS Minaur ar participa la un meci de baraj în dublă manşă pentru menţinerea în Liga 2, în compania ocupantei locului 5 din cealaltă grupă de play-out. Primul pas pentru a-și menține vie speranța de Liga 2 trebuie făcut mâine, în detrimentul timișorenilor, care – cu 13 puncte – sunt pe ultima poziție din grupă.

Politehnica, însă, nu vine în excursie în Maramureș. ”Ne aşteaptă un meci foarte greu, pe un teren destul de greu din ce am văzut în imagini şi cred că va fi un joc de luptă, mai mult, un joc în care o să conteze foarte mult duelurile şi sper să ne ridicăm, am şi antrenat săptămâna aceasta aceste aspecte, să fim pregătiţi pentru acest joc şi modul în care-l abordează noul antrenor al celor de la Baia Mare”, a declarat pentru site-ul Politehnicii antrenorul timișorenilor, Octavian Benga.

Grupa A play-out

1. Unirea Slobozia – 31 puncte
2. CSM Slatina – 27
3. AFK Csikszereda – 26
4. CSC 1599 Șelimbăr – 24
5. Metaloglobus București – 21
6. CS Minaur Baia Mare – 16
7. Politehnica Timișoara – 13

Grupa A play-out, etapa 1 (sâmbătă, 18 martie, ora 11.00): Unirea Slobozia – CSC Șelimbăr, Csikszereda Miercurea Ciuc – CSM Slatina, CS Minaur Baia Mare – Politehnica Timișoara. Metaloglobus București stă.
Grupa B play-out, etapa 1 (sâmbătă, 18 martie, ora 11.00): Ripensia Timișoara – Concordia Chiajna, Unirea Constanța – CSC Dumbrăvița, FC Brașov – Viitorul Pandurii Târgu Jiu. Progresul Spartac stă.

În sezonul regular, cele două adversare de mâine s-au întâlnit în Timișoara în etapa 12. Scor, 1-1. Daniel Benzar și Ciprian Stanciu, autorii de goluri.

Meciul de pe Stadionul ”Viorel Mateianu” începe la ora 11.00. Biletele pot fi cumpărate de la stadion, începând cu ora 9.00. (G.D.)

Programul de play-out

CITEȘTE ȘI:
Fotbal – Liga 2 | Un punct din Timișoara

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.