În cursa pentru locul 5, care duce la barajul de menținere în Liga 2, CS Minaur întâlnește mâine liderul Grupei A de play-out, AFK Csikszereda Miercurea Ciuc. Singurul scenariu pe care băimărenii îl pot lua în calcul este victoria.

CS Minaur primește mâine vizita echipei AFK Csikszereda Miercurea Ciuc. Meciul este programat de etapa 4 din Grupa A de play-out al Ligii 2.

Băimărenii au stat în etapa precedentă, iar Csikszereda Miercurea Ciuc a învins cu 2-1 Metaloglobus. Adversarii de mâine ai sportivilor pregătiți de Vasile Miriuță au 32 de puncte și sunt liderii Grupei A de play-out. CS Minaur are 20 de puncte și este pe locul 6, retrogradabil. La două puncte în spatele bucureștenilor de la Metaloglobus, ocupanții locului 5. Loc care duce la barajul de menținere în eșalonul secund și pe care îl râvnesc băimărenii.

În cursa pentru acest obiectiv, niciun pas greșit nu este permis. În consecință, victoria este cuvântul de ordine în tabăra gazdelor. Un deziderat de altfel plauzibil dacă este să privim din perspectiva etapei 2 de play-out, când echipa din Miercurea Ciuc a pierdut la Politehnica Timișoara, ultima clasată în Grupa A.

Grupările din Baia Mare și Miercurea Ciuc s-au întâlnit în sezonul regular în etapa 6, pe Municipalul din Miercurea-Ciuc. Victoria a revenit gazdelor cu 3-0 (2-0).

Partida dintre CS Minaur și Csikszereda are loc mâine, de la ora 11.00. Bilete se pot cumpăra de la stadion în ziua meciului, începând de la ora 9.30. În această a patra etapă de play-out, Metaloglobus joacă acasă – tot mâine și tot de la ora 11.00 – cu Unirea Slobozia, echipa de pe locul 2 din Grupa A. (G.D.)

Programul CS Minaur Baia Mare și Metaloglobus în play-out

Etapa 5, 22 aprilie: AFC Unirea 04 Slobozia – CS Minaur Baia Mare, CSC 1599 Șelimbăr – Metaloglobus București
Etapa 6, 29 aprilie: CS Minaur Baia Mare – CSC 1599 Șelimbăr, Metaloglobus București – CSM Slatina
Etapa 7, 6 mai: CSM Slatina – CS Minaur Baia Mare, Politehnica Timișoara – Metaloglobus București

CITEȘTE ȘI:
Fotbal – Liga 2 | CS Minaur a stat, dar nu i-a stat norocul…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.