Fragilă, aproape iluzorie, mai era speranța salvării de la retrogradare directă pentru CS Minaur înainte acestei penultime confruntări din play-out-ul eșalonului secund. Dar speranța, teoretică, mai exista. Condiția rămânea aceeași: Metaloglobus să se împiedice, băimărenii să câștige. În aceste condiții, sportivii antrenați de Vasile Miriuță se mai puteau agăța de o ață de optimism pentru a accede pe locul 5, cel care duce la barajul de menținere în Liga 2. Doar că nici Metaloglobus nu a pierdut cu Slatina, nici CS Minaur nu a câștigat cu echipa antrenată de Claudiu Niculescu.

În penultima etapă din play-out-ul Ligii 2, CS Minaur a pierdut azi pe propriul teren meciul cu CSC Șelimbăr. Singurul gol al meciului a fost înscris în minutul 23 de Jordan Gele. Metaloglobus s-a impus cu 1-0 in extremis (min. 87) în fața celor de la CSM Slatina. Rezultate care mențin echipa din Baia Mare pe locul 6 în clasament, cu 22 de puncte. Loc care duce în Liga 3. La 7 puncte depărtare de locul 5, ocupat de Metaloglobus.

CS Minaur Baia Mare – CSC Șelimbăr 0-1 (0-1)

CS Minaur Baia Mare: Avram – Lazăr (min. 65, Rotar), Stoian, Mondragon (c), Horj, Gneba, Dandea, Ivanovici (min. 65, Alexe), Chinde, Stănescu (min. 46, Jarovic), Berisha. Rezerve: Băilă – Cin, Matei, Iacob, Simion. Antrenor: Vasile Miriuță.
CSC Șelimbăr: Mitrovic – Palmeș, Voicu, Lumbu, Natea, Luca, Mitrea, Monea, Cărăruș, Năstăsie, Gele. Rezerve: Roșca – Vișa, Manole, Arhirii, Crișan, Popescu, Buzan, Răducioiu, Ursu. Antrenor: Claudiu Niculescu.

În ultima etapă de play-out, CS Minaur Baia Mare va evolua în 6 mai la CSM Slatina. Din fiecare grupă de play-out retrogradează direct echipele clasate pe locurile 6 şi 7. Ocupantele locului 5 din fiecare grupă vor juca un meci de baraj în dublă manşă pentru menţinerea în Liga 2. (G.D.)

CITEȘTE ȘI:
Fotbal – Liga 2 | ”Dar bine-ai venit, amăgire, / Mai stai, mai durează un pic…”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.