Sezonul regular al Ligii 2 se încheie odată cu jocurile programate la finalul acestei săptămâni. Luni, 13 martie, de la ora 13:00, la sediul Federației Române de Fotbal va avea loc tragerea la sorți pentru programul play-off-ului și play-out-ului.

Sistemul din play-off

Primele șase clasate la finalul sezonului regular își vor disputa locurile de promovare în play-off. Partidele se vor juca tur-retur, rezultând astfel încă 10 meciuri pentru fiecare formaţie.

Sistemul din play-out

Echipele din play-out-ul ediției 2022-2023 a Ligii 2 vor fi împărțite în două grupe a câte şapte echipe, în funcție de locul ocupat la finalul sezonului regular, după cum urmează:
Grupa A: locurile 7, 10, 11, 14, 15, 18, 19
Grupa B: locurile 8, 9, 12, 13, 16, 17, 20

În cadrul play-out-ului, în fiecare grupă se va disputa un singur joc între participante, rezultând astfel şase meciuri pentru fiecare formație.

Atât în play-off, cât şi în play-out, echipele vor intra cu punctajul acumulat la finalul sezonului regular.

Gloria Buzău, ultimul adversar din sezonul regular

CS Minaur va întâlni pe propriul teren Gloria Buzău în 12 martie, de la ora 13.00. Băimărenii au 15 puncte și sunt pe locul 18 în clasament. În 6 martie s-a anunțat rezilierea amiabilă a contractului dintre CS Minaur și antrenorul Mihai Iosif. Până la această oră oficial nu s-a anunțat cine îi va lua locul pe banca tehnică pentru restul sezonului.

Sursă informații: Federația Română de Fotbal. Sursă foto: CS Minaur Baia Mare

CITEȘTE ȘI:
Fotbal – Liga 2 | Contractul antrenorului Mihai Iosif, reziliat

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.