Primul succes al ACS Fotbal Comuna Recea în Liga 2 a venit azi, în a cincea etapă, în compania Fotbal Club Rapid! Maramureșenii s-au impus cu 2-1, după ce la pauză erau conduși cu 0-1.

Porniți în confruntarea de azi de pe penultima poziție de clasament și fără niciun punct în actualul sezon, cei de la ACS Fotbal Comuna Recea au întâlnit Fotbal Club Rapid – o echipă care venea în Maramureș cu aura de favorită și doar din perspectiva locului secund ocupat în ierarhia Ligii 2 după primele patru etape. S-a dovedit, însă, că socoteala din clasament nu se potrivește totdeauna cu cea de pe tabela de marcaj…

Scorul este deschis în minutul 19 de oaspeți, prin Cătălin Hlistei. Cu 0-1 de altfel se și intră la vestiare. Egalarea vine în minutul 67, prin Marius Coman. Același Marius Coman, în minutul 80, transformă un penalty și aduce gazdele în avantaj: 2-1. Scor care consfințește victoria maramureșenilor.

Gazdele – antrenate din această săptămână de tandemul Nae Constantin (principal) și Valentin Bădoi (secund) – au reușit să se mobilizeze și să administreze celor de la Rapid prima înfrângere din acest sezon, bifând prima lor victorie în Liga 2 – o victorie mult așteptată în Recea.

În etapa viitoare, în 3 octombrie, echipa din Recea joacă în compania U Craiova 1948.

Sursă foto: Facebook / ACSF Maramures Recea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.