CS Minaur Baia Mare și-a prezentat, ieri, într-o conferință de presă, noile transferuri. Din partea staff-ului au fost prezenți antrenorul Mihai Iosif și directorul tehnic Vasile Miriuță.

În clasamentul Ligii 2 Minaur nu stă pe o pernă de puf, ci mai degrabă pe una de scaieți, fiind pe locul 17 în clasament. Atât Iosif, cât și Miriuță însă consideră că noile achiziții vor ajuta echipa să iasă din impas. Adică să nu retrogradeze.

Legat de plecările unora dintre jucătorii de la Minaur, Vasile Miriuță a răspuns: ”Atâta caz s-a făcut la Baia Mare în ultimele două săptămâni, de, pe cuvânt dacă nu!, parcă l-am dat pe Messi afară de la Barcelona… Domnilor, jucătorii, antrenorii, conducătorii vin și pleacă. Și la CFR, și la FCSB, și la Craiova. Nu știu ce s-a făcut atâta caz în ultimul timp”.

Cât despre echipele care s-au întărit cel mai consistent în această perioadă de transferuri, răspunsul lui Miriuță a fost: ”Buzăul a luat niște jucători buni. Chiajna l-a luat pe Tamaș, a mai luat un portar. Și Baia Mare”.

Tot legat de noile achiziții ale CS Minaur: ”Domnilor, haideți să vă mai spun ceva: jucătorii care au venit la Baia Mare credeți că au venit să vadă ce frumos e Maramureșul? Toți sunt jucători experimentați, care au jucat și au venit pentru Mister (antrenorul Mihai Iosif – n.r.), care au lucrat cu el. Poate au venit și pentru mine, nu știu, dar, credeți-mă, nu e ușor să aduci jucători experimentați, care au jucat, n-au stat pe bară”, a mai arătat Vasile Miriuță.

La rândul său, tehnicianul Mihai Iosif a fost întrebat dacă e mulțumit de transferuri. ”În mare da, poate s-ar mai fi putut aduce unul, doi jucători, dar în mare da, îi cunosc pe toți, în primul rând ca și caractere, caractere frumoase, caractere puternice, care sunt sigur că o să ne ajute”, a spus antrenorul Minaurului.

Încrezător în noile transferuri și în echipa pe care o va antrena de acum încolo, Iosif s-a încumetat și la un rămășag: ”Fac pariu pe o sticlă de pălincă – cum e aici, în zonă – că noi ne vom salva de la retrogradare”. Așa să fie, Mister Miță!

Cei șapte jucători noi prezentați în conferința de presă sunt: portarul Raul Avram (Petrolul Ploiești), mijlocașii Petre Ivanovici (FK Csikszereda) și Sabin Iosif (Rapid București II), atacanții Senad Jarovic (Sloboda Tuzla) și Valmir Berisha (Oțelul Galați), fundașii Alexandru Iacob (CS Mioveni) și Alexandru Dandea (CSC Șelimbăr). (T.V.S.)

Întreaga conferință de presă o puteți vedea aici.

Sursă informații și captură video: CS Minaur Baia Mare

CITEȘTE ȘI: Fotbal – Liga 2 | CS Minaur Baia Mare, locul 2…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.