Locul 5, care duce la meciul de baraj pentru menținerea în Liga 2, este miza pentru CS Minaur. Aceeași țintă o are, însă, și Metaloglobus, adversara de mâine a băimărenilor. Poziția este deținută tocmai de echipa din capitală, care are un avans de două puncte față de gruparea lui Miriuță.

CS Minaur Baia Mare joacă mâine, de la ora 11.00, în deplasare la FC Metaloglobus București. În a doua etapă de play-out. În prima etapă din această fază competițională, maramureșenii au câștigat cu 2-1 partida cu Politehnica Timișoara. Astfel, CS Minaur a ajuns la 19 puncte. Metaloglobus a stat și a rămas cu cele 21 de puncte cu care a venit din sezonul regular. Echipa din capitală ocupă astfel locul 5 în clasament, în timp ce echipa antrenată de Vasile Miriuță este pe poziția 6.

În sezonul regular, cele două adversare de mâine s-au întâlnit în București. Victoria a fost a băimărenilor cu 1-0, grație golului reușit de Viorel Chinde. A fost primul succes repurtat de CS Minaur în acest sezon de Liga 2.

Reamintim. În cadrul play-out-ului, în fiecare grupă se va disputa un singur joc între participante, rezultând astfel şase meciuri pentru fiecare formație. Din fiecare grupă a play-out-ului vor retrograda direct echipele clasate pe locurile 6 şi 7. Ocupantele locului 5 din fiecare grupă vor juca un meci de baraj în dublă manşă pentru menţinerea în Liga 2. Echipa gazdă din manşa tur a barajului va fi echipa din Grupa A. (G.D.)

CITEȘTE ȘI:
Fotbal – Liga 2 | CS Minaur a început play-out-ul cu dreptul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.