În etapa a șasea a Ligii 2, CS Minaur va evolua la AFK Csikszereda. Meci televizat. Băimărenii merg la Miercurea Ciuc după patru etape consecutive în care au câștigat punct sau puncte.

Meciul dintre AFK Csikszereda Miercurea Ciuc și CS Minaur Baia Mare închide duminică etapa 6 din Liga 2. Sportivii antrenați de Ciprian Danciu au obținut victoria cu 2-1 în compania CSM Slatina în etapa precedentă. De altfel maramureșenii au suferit în acest sezon o singură înfrângere, în etapa de debut: 0-3 la Slobozia. Tocmai acolo a jucat în runda precedentă echipa din Miercurea Ciuc. Doar că, la Slobozia, AFK Csikszereda s-a impus cu 1-0.

Cu 8 puncte, CS Minaur este pe locul 10 în clasament. Echipa din Miercurea Ciuc are un punct mai mult și este pe locul 8. Liderul Ligii 2 după cinci etape este Unirea Dej, cu 12 puncte.

În clasamentul golgeterilor, condus și acesta tot de Unirea Dej prin Angelo Cocian (4 goluri), de la CS Minaur Baia Mare figurează Bogdan Rotar, iar de la AFK Csikszereda Soufiane Jebari, fiecare cu câte două reușite. Pentru CS Minaur Baia Mare au înscris în acest sezon: Bogdan Rotar 2, Jhon Mondragon 1, Viorel Chinde 1 și Alexandru Stoian 1.

Partida dintre Miercurea Ciuc și Baia Mare se joacă pe FK Stadion, începe la 11.30 și va fi transmisă în direct de DigiSport 1. (G.D.)

Programul etapei și claamentul la zi, aici.

Sursă foto: CS Minaur Baia Mare

CITEȘTE ȘI:
Fotbal – Liga 2 | Victorie și salt în clasament

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.