Acest exercițiu de speranță repetat (cel puțin în teorie) de la o etapă de play-out la alta de către CS Minaur Baia Mare precum un joc de glezne m-a dus cu gândul la niște versuri scrise cândva de Adrian Păunescu: ”Dar bine-ai venit, amăgire, / Mai stai, mai durează un pic…” Cine spune că între fotbal și poezie nu se pot stabili uneori conexiuni?!

În penultima etapă de play-out din Liga 2, CS Minaur joacă mâine acasă, de la ora 11.00, în compania CSC Șelimbăr. Băimărenii abordează partida după egalul alb de la Slobozia. De altfel CS Minaur nu a mai câștigat un meci din prima etapă de play-out. Când s-a impus cu 2-1 în fața timișorenilor de la Politehnica. Speranța de a strânge suficiente puncte pentru a sări de pe poziția retrogradabilă pe cea care duce la barajul de menținere în Liga 2 a fost mototolită mai apoi în trei scoruri consecutive de egalitate. Așadar Baia Mare este pe locul 6, retrogradabil, cu 22 de puncte. Metaloglobus ocupă în continuare locul 5, cu 26 puncte. Teoretic, rocada s-ar mai putea produce…

Adversarii de mâine ai băimărenilor ocupă locul secund în Grupa A de play-out, cu 33 de puncte. În sezonul regular, CS Minaur s-a impus cu 3-0 pe propriul teren în detrimentul celor din Șelimbăr.

În această etapă, Metaloglobus București joacă acasă cu CSM Slatina (locul 4). (G.D.)

Sursă foto: CS Minaur Baia Mare

CITEȘTE ȘI:
Fotbal – Liga 2 | Egal pentru CS Minaur și de doi bani speranță pentru salvarea de la retrogradare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.