Tentativa băimărenilor de la CS Minaur de a se salva de la retrogradare continuă sâmbătă cu o escală la Unirea Slobozia. Un adversar care a încurcat în etapa  precedentă Metaloglobus, dar care nu a mai obținut o victorie din noiembrie.

În a cincea etapă de play-out din Liga 2, CS Minaur va evolua sâmbătă, de la ora 11.00, în deplasare la Unirea Slobozia. Ambele echipe au terminat la egalitate confruntările din runda precedentă. Băimărenii, 1-1 acasă cu Miercurea Ciuc. Slobozia, 3-3 la Metaloglobus. Echipa antrenată de Vasile Miriuță a rămas pe locul 6, retrogradabil, cu 21 de puncte. La două puncte distanță de râvnitul loc 5 (ocupat de Metaloglobus) care asigură un loc pentru barajul de menținere în eșalonul secund. Echipa din Slobozia are 28 de puncte și este pe locul 4 în Grupa A.

Mai zicem o dată: singura variantă de scenariu în care băimărenii mai pot visa să urce pe locul 5 este să obțină maximum de puncte în jocurile rămase, așteptând pașii greșiți făcuți de Metaloglobus. Iar sâmbătă, CS Minaur joacă în compania unui adversar care nu numai că nu a obținut nicio victorie în play-out, dar nu a mai bifat o victorie din 11 noiembrie, atunci când s-a impus în deplasare în etapa 14 a sezonului regular la Pandurii Târgu Jiu.

În sezonul regular, CS Minaur și Unirea s-au întâlnit în chiar prima etapă, la Slobozia. Gazdele s-au impus cu 3-0.

În această a cincea etapă de play-out, Metaloglobus joacă în deplasare la CSC Șelimbăr, liderul Grupei A. În sezonul regular, cele două s-au confruntat în capitală, victoria cu 2-0 fiind a bucureștenilor. (G.D.)

Programul CS Minaur Baia Mare și Metaloglobus în final de play-out

Etapa 6, 29 aprilie: CS Minaur Baia Mare – CSC 1599 Șelimbăr, Metaloglobus București – CSM Slatina
Etapa 7, 6 mai: CSM Slatina – CS Minaur Baia Mare, Politehnica Timișoara – Metaloglobus București

CITEȘTE ȘI:
Fotbal – Liga 2 | CS Minaur – remiză, Metaloglobus – remiză

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.