Două puncte rămâne distanța între CS Minaur și locul 5, care duce la barajul de menținere în eșalonul secund, după ce băimărenii au terminat azi la egalitate meciul cu AFK Csikszereda Miercurea Ciuc, iar Metaloglobus București (locul 5) a remizat pe propriul teren cu Unirea Slobozia.

CS Minaur a evoluat azi în compania echipei AFK Csikszereda Miercurea Ciuc. Meci din etapa 4 a Grupei A de play-out din Liga 2. Având victoria ca singur scenariu de luat în calcul pentru a-și menține speranțele de a ajunge pe locul 5, care duce la barajul de menținere în Liga 2. Scenariul nu s-a potrivit cu realitatea de la firul ierbii, acolo unde băimărenii au reușit să obțină doar un punct. John Mondragon deschide scorul în minutul 41: 1-0. În minutul 57, oaspeții egalează prin Richard Jelena. Tabelă închisă.

CS Minaur Baia Mare – AFK Csikszereda Miercurea Ciuc 1-1 (1-0)

Baia Mare: Avram – Lazăr, Stoian, Mondragon (c), Dandea, Gneba, Ciocan, Ivanovici, Chinde, Stănescu, Jarovic. Rezerve: Băilă – Cin, Matei, Alexe, Rotar, Horj, Donca, Chitaș, Văsălie. Antrenor: Vasile Miriuță.
Miercurea Ciuc: Gyenge – M. Kovács, Kelemen (c), Eperjesi, Roberto, Csürös, Panos, Gál-Andrezly, Gheralia, L. Kovács, Jelena. Antrenor: Robert Ilyeș.

Metalogbus București, echipa care ocupă locul 5 râvnit de sportivii lui Miriuță, a obținut și ea un singur punct în etapa de azi, după 3-3 cu Unirea Slobozia. În consecință, runda 4 de play-out nu aduce schimbări: Metaloglobus – loc de baraj, CS Minaur – poziție retrogradabilă și două puncte între cele două grupări.

Programul CS Minaur Baia Mare și Metaloglobus în play-out

Etapa 5, 22 aprilie: AFC Unirea 04 Slobozia – CS Minaur Baia Mare, CSC 1599 Șelimbăr – Metaloglobus București
Etapa 6, 29 aprilie: CS Minaur Baia Mare – CSC 1599 Șelimbăr, Metaloglobus București – CSM Slatina
Etapa 7, 6 mai: CSM Slatina – CS Minaur Baia Mare, Politehnica Timișoara – Metaloglobus București

CITEȘTE ȘI:
Fotbal – Liga 2 | Un singur scenariu: victoria

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.