Sâmbătă, 30 iulie, CS Minaur Baia Mare prezintă lotul cu care va aborda sezonul 2022/2023 din Liga 2. În cadrul unui eveniment care cuprinde prezentarea centrului de copii și juniori, un meci de old boys și, cap de afiș, un amical cu CFR 1907 Cluj.

Iubitorii de fotbal băimărean sunt invitați sâmbătă la Stadionul ”Viorel Mateianu”. CS Minaur organizează un eveniment care debutează la ora 16.00 cu prezentarea centrului de copii și juniori.

La ora 17.00 este programat un meci demonstrativ de old-boys. Nume cunoscute ale fotbalului maramureșean sunt pregătite să facă sâmbătă spectacol. Câteva nume divulgate de organizatori: Vasile Miriuță, Ciprian Danciu, Ovidiu Mic, Emil Kemenes, Romulus Buia, Leo Grozavu, Dănuț Sabou, Ciprian Dorobanțu, Alin Bota, Sorin Sabău, Attila Piroska, Dionisiu Bumb, Vasile Oană, Cristina China, Ciprian Duruș. Cele două adversare vor fi antrenate de Ioan Onciu, respectiv Marin Sabău.

Prezentarea lotului CS Minaur Baia Mare pentru sezonul 2022/2023 al Ligii 2 începe la 18.30. Punctul culminant al serii de fotbal este planificat pentru 19.15: un amical cu CFR 1907 Cluj. În lotul campioanei vor figura ”componenți de la prima și a doua echipă”, după cum precizează organizatorii.

Accesul la eveniment este liber.

Liga 2 începe la finele săptămânii viitoare. Când CS Minaur va evolua în deplasare la AFC Unirea 04 Slobozia în 5 august, de la ora 17.00.

Sursă informații și foto: CS Minaur Baia Mare

CITEȘTE ȘI:
Fotbal – Liga 2 | CS Minaur Baia Mare începe sezonul în deplasare la Unirea Slobozia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.