Oficialii clubului Gloria Tăuții Măgherăuș anunță azi ”transferul” unui fost căpitan al echipei CFR Cluj-Napoca: ”Țelul clubului nostru de a continua ascensiunea avută în ultimii ani alături de vasta experiență și profesionalismul lui Dorin Toma vor face echipă în noul sezon competițional!”

Ca jucător, Dorin Toma a evoluat pe prima scenă a fotbalului românesc pentru echipe precum CFR Cluj sau Gloria Bistrița, cu ambele participând și în competiții continentale. În 2005, de exemplu, a ajuns cu echipa din Cluj-Napoca până în finala Cupei UEFA Intertoto. A mao jucat pentru echipe precum FC Maramureș, Dunărea Giurgiu, FC Baia Mare, AS Baia Sprie, Phoenix Baia Mare, Unirea Dej, Minaur Baia Mare și FCMU Baia Mare.

Ca antrenor și-a trecut în palmares promovări. Cu FC Municipal Baia Mare a ajuns din Liga 4 până în Liga 2. Și a evoluat până în optimile Cupei României, sezonul 2014/2015, cursa sportivilor săi fiind oprită de FCSB. A mai antrenat Poli Timișoara (Liga 2), SCM Zalău (Liga 3), CS Minaur Baia Mare (Liga 3), Viitorul Ulmeni (Liga 3).

”Toate acestea ne dau încredere și speranțe mari că tinerii noștri jucători vor fi și mai motivați să muncească pentru țelul lor, având alături de ei un exemplu pur al performanței obținute prin muncă, sacrificiu și determinare”, menționează sursa citată.

”Consider că mă definesc profesionalismul, munca și seriozitatea. Sunt un antrenor care cere întotdeauna maximum, atât de la sine, cât și de la colaboratori (staff și jucători). În toate deciziile mele primează echipa și atingerea obiectivului echipei. Întotdeauna am impus la echipele unde am lucrat un joc organizat, un joc colectiv, cu accent pe disciplină tactică, pe ambele faze ale jocului”, a declarat Dorin Toma pentru contul Gloriei.

Sursă informații și foto: Gloria Tăuții Măgherăuș

CITEȘTE ȘI:
Fotbal – U12 | Gloria Tăuții Măgherăuș, la Youth Football Festival din Brno

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.