Academica Recea, campioana Maramureșului

Cu 1-0 (1-0) se impune azi Academica Recea în deplasare la Minerul Rodna, în a doua manșă a barajului de promovare în Liga 3. Lorand Lang a înscris golul promovării, în minutul 33.  În tur, la Recea, scorul a fost 1-1. După golurile înscrise de Daniel Groza (min. 13) și Sadi Akari (min. 74). În consecință, campioana Maramureșului promovează în Liga 3. Acolo unde, în sezonul 2023/2024, Maramureșul va avea trei echipe: CS Minaur Baia Mare, CSM Sighetu Marmației și Academica Recea. ”Liga 3, venim!!!!!”, acesta este mesajul postat pe contul de socializare al echipei din Recea imediat după fluierul final.

Academica a câștigat Seria Sud a Ligii 4 din Maramureș după un parcurs de 21 de victorii și o singură înfrângere în cele 22 de meciuri disputate. A eliminat în semifinale Zorile Moisei, cu scorul general de 11-0. În finala Maramureșului, Academica s-a impus cu 1-0 (0-0)în fața celor de la Avântul Bârsana. În acest sezon, Academica Recea a câștigat și finala Cupei României în Maramureș, tot în detrimentul Avântului. Cu scorul general de 6-3, după loviturile de departajare. (G.D.)

Academica Recea, câștigătoarea Cupei României în Maramureș

Academica Recea: Răzvan Ardeleanu, Tudor Balmoș, Sorin Brașovan, Denis Brumar, Bogdan Bușică, Sergiu Chiorean, Valentin Chiver, Balasz Dombradi, Valer Giurgiu-Potcoavă, Daniel Groza, Gabriel Horje, Lorand Lang, Antonio Lung, Marius Mitrea, Paul Oșan, Mark Parnău, Bogdan Pașca, Marco Petran, Daniel Pop, Adrian Tarța, Milian Urs și Denis Vasvari. Antrenor: Romulus Buia.

Rezultatele din manșa 2 de baraj, aici.

Sursă video și foto: Facebook / CS Academica Recea

Știre actualizată.

CITEȘTE ȘI:
Fotbal – Liga 4 | Academica Recea este campioana Maramureșului | video

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.