41 de campioane județene, plus campioana Bucureștiului vor fi protagonistele celor 21 de dueluri care se vor disputa pentru barajul de promovare în Liga 3, ediția 2024/2025. Jocurile se desfăşoară în sistem eliminatoriu, tur-retur, în 16 iunie (ora 18.00) și 23 iunie (ora 17.30).

Academica Recea este campioana Maramureșului și participă la barajul de promovare în Liga 3. Întâlnește campioana Bihorului, ACS Diosig Bihardiószeg. Prima confruntare are loc duminică în comuna Diosig, de la ora 18.00. Returul se va disputa în Recea în 23 iunie, de la 17.30.

Recea a terminat pe locul secund meciurile tur- retur din Seria Sud a Ligii 4, având 37 de puncte după 16 jocuri. În semifinale a trecut de Recolta Săliștea de Sus, după 4-1 pe propriul teren și 4-2 în deplasare. În finala Maramureșului, Academica a întâlnit Bradul Vișeu de Sus. A fost 3-0 în Recea și 1-1 în Vișu de Sus.

Academica Recea: Andrei Rus, Gheorghe Prodan, Ionuț Săsăran – Cristian Domnița, Darian Sabadâș, George Nemeș, Denis Sabadâș, Paul Rus, Denis Pop, Florin Filip, Paul Mihai Oșan, Paul Vasile Oșan, Alexandru Pop, Flaviu Onțiu, Daniel Groza, Antonio Lung, Mark Parnău, Alin Dragoniciu, Jonathan Muruga. Antrenori: Marius Marincaș – principal / jucător, Adrian Tarța – secund / jucător. Delegat: Marian Sabadâș.

Academica Recea a fost și anul trecut campioana Maramureșului. A participat și anul trecut la meciurile de baraj și chiar a promovat în Liga 3. După ce a eliminat Minerul Rodna cu scorul general 2-1. Dar nu s-a mai înscris în Liga 3. (G.D.)

Sursă foto: CS Academica Recea

CITEȘTE ȘI:
Fotbal – Liga a IV-a | Academica Recea, campioana Maramureșului

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.