29 de meciuri au avut de parcurs cele două adversare pentru a ajunge în etapa finală a barajului de promovare în Liga 2. Până când una dintre ele va face pasul spre eșalonul superior mai sunt de jucat doar două partide. Dar cele mai importante și, implicit, cu încărcătura emoțională cea mai mare.

Jocul de mâine, televizat

În faza finală a barajului pentru promovarea în Liga 2, în dublă manșă, CS Minaur Baia Mare se confruntă cu CS Hunedoara. Jocul tur are loc mâine, de la ora 16.00, pe Stadionul ”Michael Klein” din Hunedoara. Transmis în direct de DigiSport 1. Partida decisivă se va juca în 8 iunie, de la 17.30, pe Stadionul ”Viorel Mateianu” din Baia Mare.

Parcursul CS Minaur până în faza finală de baraj

CS Minaur a făcut parte din Seria 10 a Ligii 3. A terminat cele 18 meciuri din sezonul regular pe locul 1 în clasament, cu 42 de puncte. 57 goluri date și 20 primite. În play-off, băimărenii au bifat cinci victorii și un egal în parcursul de 9 partide. Locul 1 în Seria 10 din nou. 15 goluri înscrise, 8 primite. În faza semifinală a barajului de promovare, sportivii antrenați de Ciprian Danciu au eliminat Metalurgistul Cugir cu scorul general 7-2 după două victorii (4-0 în tur, 3-2 în retur).

Parcursul CS Hunedoara până în faza finală de baraj

CS Hunedoara a câștigat Seria 9, fiind neînvinsă în cele 18 meciuri jucate. 61 de goluri înscrise, 15 pimite. Tot neînvinsă a terminat și Seria 9 de play-off, cu șase victorii și trei egaluri. 26 goluri date, 10 primite. În faza semifinală a barajului, hunedorenii au trecut cu scorul general 4-2 de ACS CA Oradea (victorie cu 4-2 la Oradea, 0-0 la Hunedoara).

Duelurile din etapa finală a barajului de promovare în Liga 2: Dante Botoșani – SC Oțelul Galați, CS Tunari – Progresul Spartac, CSM Slatina – AFC Odorheiu Secuiesc, CSC Dumbrăviţa – CSM Reșița, CS Hunedoara – CS Minaur Baia Mare. Învingătoarele din cele cinci confruntări vor obține dreptul de a evolua în sezonul 2022/2023 al Ligii 2. (G.D.)

Precizări legate de condițiile de ocupare a eventualelor locuri vacante în Liga 2, sezonul 2022/2023, aici.

Sursă foto: CS Minaur Baia Mare

CITEȘTE ȘI:
Fotbal – baraj Liga 2 | Victorie și CS Minaur merge în finala pentru promovare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.