În această seară, Autorulota ZU din RadioAventura 2024 a ajuns în Piața Libertății din Baia Mare. Acolo unde Morar, Buzdugan, Emma și Tea au făcut ”ANUNTZU’ anului”.

Forza ZU, cel mai mare festival al hiturilor românești, continuă istoria cu a 11-a ediție. În 31 august, pe Aeroportul Internațional Maramureș. Acolo unde vor veni cei mai tari artiști români ai momentului. Și vor concerta LIVE! ”De când face radio, Mihai Morar a visat să le dea băimărenilor vestea că Forza ZU va uni România în orașul său natal”, se arată în comunicatul Radio ZU.

Fenomenul FORZA ZU a luat naștere în 2011 la Brașov și a continuat în toate orașele mari ale României, cu sute de mii de participanți, făcând din acest show cea mai spectaculoasă „voce” de karaoke din România. ”Pe 31 august, toate inimile se unesc într-o singură strigare: FORZA ZU e în MARAMU’!”, menționează sursa citată.

Dar până atunci, în această seară, în Piața Libertății din Baia Mare e petrecere. ”Cu #MuzicaAia mixată de DJ Razz”. Mâine, de la ora 22.00, Morar, Buzdugan, Emma și Tea vor fi tot în Piața Libertății din Baia Mare. Vor strânge galeria pentru România pe terasa Millennium. Pentru a viziona împreună meciul pe care ”tricolorii” îl vor disputa cu Belgia la Campionatul European.

Evenimentul Forza ZU este realizat cu sprijinul Consiliului Județean Maramureș.

Sursă: Radio ZU

CITEȘTE ȘI:
Autorulota ZU ajunge mâine în Baia Mare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.